Salaliittoteorioita

Pakina

Ihmisiä ei pitäisi luokitella ulkonäön perusteella, mutta pakinoitsijat saavat tehdä mitä vain.

Kun Amerikassa haastateltiin Trumpin kannattajia, niin eiväthän ne penaalin terävimmiltä kyniltä näyttäneet. Juuri niille Trump neljä vuotta twiittasi.

Propellihattuporukassa saivat hyvää maaperää myös salaliittoteoriat, etenkin Qanon-liike.

On olemassa joku yleispaha pedofiilikultti, jolta vain Donald Trump pystyy pelastamaan.

Muutama höyrypää saa toiset samanlaiset mukaan. Onneksi Suomi on sellaisesta vapaa?

No ei ole.

Minulle on huoltoaseman pöydässä kerrottu, että palomiehetkin salaavat sen, että sähköauto syttyy herkästi palamaan ja kun se palaa, se ei sammu. Ihmisiä kuolee puolessa läänissä. En ole sähköautointoilija, en vähääkään, mutta vähän on ikuisesti palavia sähköautoja tienposkessa näkynyt.

Kesäaika/talviaika on suurta huijausta. Senkin on tarkoitus vain kiusata kansaa. Tiedättehän te, että mitään koronavirusta ei ole olemassakaan. Siksipä vakaumuksellinen Trump-fani ei ikipäivänä laita maskia. Eikä edes anna haastattelua maskia käyttävälle toimittajalle, koska sehän Niitä.

Flunssarokotus on jo ikivanha salaliitto. Ihmisten suoniin pumpataan ties mitä rappeuttajia, jotka tunkeutuvat aivoihin ja munaskuihin.

Valistuneet vanhemmat ovatkin ryhtyneet rokotekriittisiksi. Meidän lapsia ei myrkytetä!

Kannustavat terveiset vaan niille kulmille, joissa ei annata hämätä. Lapsi tosin voi sairastua tai vaikka kuolla, mutta vanhemmat ovat silti oikeassa. Omasta mielestään ja oman mielen varjeluunhan salaliittojen ymmärtäminen kuuluu.

Mikä on alkoholiton olut? Uusi kavala alistamisen keino, orjuutetaan terveellisyyden varjolla.

Olisi minullakin varma tieto. Kun Finlandia-ehdokkaat julkistettiin, niin siellä oli ehdolla Heikki Kännö. Katsokaa kuvaa tarkemmin. Satavarmasti on kyllä Heikki, mutta tekoparran takana hymyilevä Heikki Silvennoinen. Kummeli kusettaa kulttuuriväkeä. Siitä toinen salaliitto, sehän on lyhenteenä KKK.

Oletteko ajatelleet sitä, että Hesari teki Qanon-liikkeestä ison jutun. Tää on just tätä, valtamedian salaliitto yrittää tehdä totuudenpuhujat epäilyttäviksi. Menkää Painobaariin illan hämärtyessä ja siellä ne ulvovat kuin sudet. Bloody Mary on siellä oikeasti Marin(in) verta.

Jari Nenonen Jari Nenonen on haminalainen kirjailija ja pakinoitsija. Hän on kirjoittanut Suomenmaahan vuodesta 1977. Nenosen motto on "Ei se niin vakavaa ole”.

Ei kommentteja

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen