Liian vanha sanomaan

Pakina

Rinteen hallitukseen ei olisi pitänyt mennä, toisaalta, onhan siellä jonkun oltava vahtimassa. Siellä kun ovat sekä vasemmistoliitto että vihreät, koko fillarikommunistipataljoona.

Näyttää siltä, että varsinkin vihreissä on absoluuttisen totuuden haltijat, ihmisistä parhaat ja oikeamielisimmät. Siis sellainen väki, joka raitiotiereitin varresta arvottaa koko pitkän Suomen olosuhteet. Laatikkopyörä ja lentohäpeä tuntuvat olevan kaiken ratkaisu.

Kun en osaa ranskaa, en tiedä niiden vihreiden oikeamielisyyttä, mutta kai se samaa on. Siellä aletaan verottaa lentämistä.

Erityisesti se kuulemma kohdistuu mannertenvälisiin liikematkustajiin, siis hui, 18 euroa per matkustaja. Rahat käytetään m.m. raideliikenteen kehittämiseen.

Eivät siis hekään kuuntele mitä itse puhuvat. Saa kerätä lentoveroa aika kauan, että Pariisista Nykkiin pääsee junalla.

Mutta vihreän ministerin eduskunta-avustaja (melkein presidentti) on kirjoittanut nettiin, että 60-70-vuotiaita ei kannattaisi kuunnella. Sellaisia kuin Kauko Röyhkä, Syrjän veljekset, Leena Krohn ja Pirkko Saisio (Madeiran martat).

He näet ovat julkisuudessa valittaneet että ahdistava, sallimaton ilmapiiri aiheuttaa itsesensuuria.

Niinhän se on, syntyy herkästi ”somemyrsky” jos erehtyy lausumaan jotain kaksikymppisten tyttöjen (tytöttelen!) oikeassa olemista loukkaavaa.

Somemyrskyä pelkääville suosittelen lukemaan iltapäivälehtien uutisten kommentointisivuja. Siellä on muutama trolli, muutama terävä kommentoija.

Valtaosa on kuitenkin avohoitopotilaita täyttämässä tyhjää päiväänsä Kelan apurahan turvin. Niistä ei vain pidä välittää.

Paitsi että esimerkiksi Yleisradio pelkää heitä, useampi esimerkki olisi heittää. Voi voi kun on ollut kulttuurillista omimista ja rasismikortilla vielä nokitetaan.

Joku eduskunta-avustaja Petra Laiti siis kirjoitti että 60–70-vuotiaita ei pitäisi kuunnella. Ikärasismia, kohdistuu minuunkin, saanko unta?

Tyypilliseen vihreiden nettimöläytysten tapaan viesti sitten poistetaan ja alkaa seli-seli siitä mitä ei tarkoitettu. Tarkoitithan, koska kirjoitit!

Kyllä minä kuuntelisin joka asiassa Röyhkää, Syrjää, Krohnia ja Saisiota. Kun on elämänkokemusta, kun on näyttöä. Heidän työnsä jää historiaan, eduskunta-avustajia tulee ja menee.

Jari Nenonen Jari Nenonen on haminalainen kirjailija ja pakinoitsija. Hän on kirjoittanut Suomenmaahan vuodesta 1977. Nenosen motto on "Ei se niin vakavaa ole”.

Ei kommentteja

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen