Matti Kuittinen:

27 piste 5

Blogi

Keskustan järjestöpäällikkö Pekka Reponen on savolaisjuuristaan huolimatta artikulaatiossaan harvinaisen selkeä rautalankamies.

Reponen on keksinyt selkeän tavan ilmaista Lappeenrannan puoluekokouksen ilmoittautumisen viimeisen aikarajan 27.5.2022.

Reposen puheessa aikaraja menee ”27 piste 5”. Olen huomannut, että tuo Reposen epätavallinen tapa ilmaista aikaraja jää helposti mieleen.

Suomen Keskusta r.p.:n 79. sääntömääräinen puoluekokous on kutsuttu koolle Lappeenrantaan 10. – 12.6.2022 alkaen perjantaina 10.6. kello 14.00. Kokouspaikkana on Kisapuiston jäähalli osoitteessa Kisakatu 9 Lappeenrannassa.

Keskustan puoluekokousten helminauhassa on tullut nyt pieni tauko perinteisen puoluekokouksen järjestämisen suhteen. Oulun 2020 puoluekokouksen suhteen päädyttiin lopulta poikkeusjärjestelyihin. Paikan päällä Oulussa oli vain Pohjois-Pohjanmaan oma kokousväki.

27 piste 5 on oleellinen ero entisiin Suomen Keskustan perinteisiin puoluekokouskäytäntöihin. Kaikkien Lappeenrannan puoluekokoukseen tulevien on ennakkoon ilmoittauduttava ennen 27.5.2022.

Ennakkoilmoittautuminen koskee kaikkia, jotka haluavat tulla paikan päälle Lappeenrantaan. Ennakkoilmoittautuminen koskee niin puolueen eduskuntaryhmän jäseniä, kokouksen talkoolaisia, kokousedustajia, kokouksen varaedustajia kuin myös asianharrastajia.

Ennakkoilmoittautumiseksi ei riitä se, että on toimittanut piiritoimistoon pöytäkirjanotteen puoluekokousvalinnasta.

Pöytäkirjanotteetkin tulee toimittaa yhdistyksittäin 27.5. mennessä joko sähköisen kirjautumisen yhteydessä tai sitten otteen voi toimittaa perinteisesti piiritoimistoon.

Pöytäkirjaotteen toimittamisen lisäksi jokaisen Lappeenrannan kokoukseen tulevan on ennakkoilmoittauduttava osoitteessa https://keskusta.fi/puoluekokous-2022/ 27.5.2022 mennessä.

Tervetuloa Lappeenrantaan kokoustamaan kesäkuussa! Muista 27 piste 5. #27piste5

Matti Kuittinen Matti Kuittinen on YTM, keskustan Karjalan piirin toiminnanjohtaja ja Tohmajärven kunnanvaltuutettu.

Ei kommentteja

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen