Etelä-Pohjanmaan keskustapiiri innolla kohti kuntavaaleja

Keskusta

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin piirihallituksen järjestäytymiskokouksessa Seinäjoella suunnattiin katse kohti tulevia kuntavaaleja ja tehtiin henkilövalintoja kuluvalle vuodelle.

Työvaliokuntaan valittiin piirin puheenjohtaja Mikko Savola, varapuheenjohtajat Sari Palmu, Karri Kallio ja Merja Rintamäki sekä jäseniksi Marja-Leena Laakso ja Mikko Männikkö.

Kokouksessa päätettiin asettaa viisi työryhmää piirin alueen poliittisen- ja järjestöllisen valmistelun tueksi.

Poliittisen työryhmä puheenjohtajaksi valittiin Mikko Savola, järjestöllisen- ja kuntavaalityöryhmän puheenjohtajaksi Sari Palmu, koulutus- ja viestintätyöryhmän puheenjohtajaksi Karri Kallio, Pohjanmaan alueen työryhmän puheenjohtajaksi Merja Rintamäki ja talous- ja yrittäjäpoliittisen työryhmän puheenjohtajaksi Mikko Männikkö. 

Keskustapiirin puheenjohtaja Mikko Savola on toiveikas asetettujen työryhmien työskentelyyn.

– Etelä-Pohjanmaan Keskusta lähtee vahvalla kehittämisotteella alkavaan vuoteen. Piirihallituksessa on paljon monipuolista osaamista ja jokainen tulee saamaan vastuuta ja näkyvyyttä.

– Piirin työryhmiin käynnistetään avoin haku kaikille keskustalaisille ja ne mahdollistavat kentän aktiiveille suoran vaikutuskanavan toimintaamme. Kaikki halukkaat vain rohkeasti hakemaan työryhmiin, Savola kannustaa.