Kaksi nuorta kuoli kolarissa Turussa perjantai-iltana – toinen surmansa saaneista matkusti auton tavaratilassa

Onnettomuudet

Myöhään perjantai-iltana Turussa sattui henkilöauton ja rekan välinen kolari, jossa kuoli kaksi nuorta, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos.

Hätäkeskus sai ilmoituksen Aerotiellä sattuneesta onnettomuudesta hieman ennen kello yhtätoista illalla. Onnettomuudesta ilmoitti auton kyydissä ollut matkustaja.

Poliisi kertoo paikalla osallisten kertomana selvinneen, että henkilöauton kyydissä oli ollut kuusi nuorta. Yksi heistä oli matkustanut auton tavaratilassa.

Henkilöauto oli tullut Aerotietä pitkin lentoaseman suunnasta. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ja auton peräosa oli lähtenyt luisuun törmäten lopulta vastaan tulleen täysperävaunullisen yhdistelmäajoneuvon keulaan.

Törmäyksen seurauksena ajoneuvossa takapenkillä matkustanut vuonna 2005 syntynyt nuori nainen ja tavaratilassa matkustanut vuonna 2005 syntynyt nuori mies kuolivat.

Alkoholilla ei poliisin mukaan epäillä olevan osuutta asiaan.

Vuonna 2004 syntynyttä henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta.