Selvitys: Nämä ovat tilatuimmat grillituotteet
Kesä on grillauksen ja grillituotteiden sesonkiaikaa. Jo toukokuusta alkaen grillituotteiden tilauksissa on nähtävissä selvää kasvua, Foodora kertoo tiedotteessaan. Sateisesta alkukesästä huolimatta grillituotteet on haluttu pitää osana kesää.
Yhtiön listauksen mukaan grillikauden selkeimpiä nousijoita lihojen lisäksi ovat erityisesti herkuttelujuustot, sillit, herkkusienet sekä muut monipuoliset grillipöydän lisukkeet.
– Suomalaiset panostavat makuun, satoi tai paistoi.
Selvityksessä listaa hallitsevat perinteiset suosikit eli porsas ja nauta. Kärkipaikalle nousee porsas, toisena maistuu tulinen makkara, ja kolmannelle sijalle yltää naudan entrecôte.
– Halloumi-juusto on myös vahvassa nousussa ja lähestyy kärkisijoja selvästi. Sen sijaan kana, joka on monessa kotitaloudessa arjen vakiovalinta, sijoittuu tällä kertaa vasta juuston jälkeen.