“Nyt NE tuli meille“ – katso kansanedustajan video valtavasta valkoposkihanhiparvesta

Valkoposkihanhet

Valkoposkihanhien tuhot ovat herättäneet taas runsasta huolta maanviljelijöiden keskuudessa, kun lintujen syysmuutot ovat alkaneet.

Kansanedustaja Hanna Huttunen (kesk.) julkaisi Facebookissa kuvaavan videon valkoposkihanhien määristä. Videolla näkyy, että taivaalla lentelee valkoposkihanhia todella runsaasti.

Huttunen kirjoittaa, että taivas ja pellot ovat ”aivan mustanaan” valkoposkihanhia.

– Nyt NE tuli meille, Huttunen sanoo.

Nyt NE tuli meille. Taivas peltojen päällä sekä pellot ovat aivan mustanaan valkoposkihanhia. 😳

Julkaissut Hanna Huttunen Maanantaina 21. syyskuuta 2020

Huttunen on ensimmäisen kauden kansanedustaja Savo-Karjalan vaalipiiristä.

Hän asuu Outokummussa Pohjois-Karjalassa.

Kommentit (1)

  • Lukija26

    Hyvät Itä-Suomen matkailun kehittäjät ,tehkää ”valkoposkihanhista ” menu ,jolle Teidän ravintolat tarjovat niillä alueilla ,jossa Hanhia liikkuu paljon . Vierailin Lapissa ,jossa ”poronkäristys ” on aina syötävä kun siellä vierailee . Eikä ollut hassumpaa . Myös Hinnasta ei tingitty ja hyvää oli . Ei ole mitään järkeä ”Vihreillä jarruttaa ” kehitystä ,jos kanta kasvaa liian suureksi ,sitä on luonnollisella tavalla poistettava . Itä-suomi kauniine maisemineen ja omine herkkuineen sopisi hyvin karjalan piirakan lisäksi ”hittituotteeksi suunniteltuna Valkoposkihanhi Menu ” . Tietysti pitää saada virallinen puoli kuntoon ,että se on ” riistaeläin ” siinä kuin muutkin metsän elävät luonnossa . Ei kannata olla ”HÖLMÖ ” : Katsoin TV.stä eilen tanskalaisten hanhimetsästystä ja sen jälkeistä ruuaksi valmistusta . Näin saamme Itä-Suomeen oman ruokatuotteen ,jota voidaan markkinoita kaikille siellä vieraileville .Otan autolastin täältä Keski-Suomesta mukaan Henkilöitä jotka ovat tällaisesta herkusta kiinnostuneita , jossa on tarjolla tällaista Itä-Suomen herkkua. Avustakaa mieluimmin näitä maatalousyrittäjiä ja ravintoloitsijoita ,jotka haluavat kehittää Itä -Suomalaista ruokakulttuuria ja matkailua .

    Seppo Kotaniemi
    Keski-Suomi – Äänekoski .

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen