Keskustanuoret tukee Katri Kulmunin ja Antti Kurvisen jatkoa keskustan varapuheenjohtajina

Keskusta

Suomen Keskustanuoret tukee Katri Kulmunin ja Antti Kurvisen jatkoa Keskustan varapuheenjohtajina. Asiasta päätti Keskustanuorten liittohallitus kokouksessaan viime viikonloppuna.

Kulmuni on toiminut aiemmin muun muassa Keskustanuorten liittohallituksen jäsenenä ja Kurvinen liiton puheenjohtajana.

– Keskustanuoret näkee tärkeäksi, että puoluejohdossa on jatkossakin nuorekkaita varapuheenjohtajia, jotka ymmärtävät tulevaisuuden haasteita myös meidän sukupolvemme näkökulmasta ja haluavat kehittää puoluetta rohkein ottein, keskustanuorten puheenjohtaja Suvi Mäkeläinen toteaa tiedotteessa.

– Antti ja Katri ovat vieneet nuorkeskustalaista viestiä eteenpäin puolueen varapuheenjohtajina, ja meillä on vahva luotto siihen, että yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessa entistäkin tiiviimpänä!

Kulmuni kertoo olevansa syvästi kiitollinen keskustanuorille heidän tuestaan.

– Keskustanuorten ansiosta olen mukana politiikassa ja he ovat minun kasvattiseurani. Haluan omalta osaltani olla antamassa saman mahdollisuuden myös tuleville nuorille, minkä olen järjestöltä itse saanut, hän sanoo.

Kiitokset tuesta välittää myös Kurvinen.

– Entisenä järjestön puheenjohtajana se lämmittää erityisesti. Kerran keskustanuori, aina keskustanuori!

– Mielestäni keskusta tarvitsee ajan virrassa ja tulevaisuuden muutoksissa pärjätäkseen aktiivista ja elinvoimaista nuorisojärjestöä. Keskustanuorten pitää jatkossakin herätellä keskustaa uusilla näkökulmilla ja tulkita alkiolaista aatetta nuorille heidän kielellään, Kurvinen toteaa.

Keskustan puoluekokous valitsee kolme varapuheenjohtajaa Sotkamossa kesäkuussa.

Kulmunin ja Kurvisen lisäksi pestilleen jatkoa hakee Juha Rehula. He ovat kaikki kansanedustajia. Varapuheenjohtajiksi pyrkivät myös mikkeliläinen keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja Pekka Pöyry ja kansanedustaja Hannakaisa Heikkinen.