Keskustan puoluejohtoon pyrkivien etätentissä keskustellaan johtajuudesta

Keskusta

Keskustan puoluejohtoon pyrkivät kertovat ajatuksiaan johtajuudesta tänään maanantaina järjestettävässä etätentissä.

Keskusteluun osallistuvat puheenjohtajaehdokkaat Katri Kulmuni, Annika Saarikko, Petri Honkonen ja Ilkka Tiainen, puoluesihteeriehdokas Riikka Pirkkalainen sekä varapuheenjohtajaehdokkaat Hilkka Kemppi ja Pasi Kivisaari.

Jokainen ehdokas pitää 10 minuutin puheenvuoron johtajuudesta itse valitsemastaan aiheesta ja käy sen jälkeen 20 minuutin keskustelun yhdessä kuulijoiden kanssa.

Tilaisuuden avaa kello 17.00 Katri Kulmuni (kansanliikkeen johtaminen), kello 17.30 puhuu Riikka Pirkkalainen (itsensä johtamisen merkitys keskustan toiminnalle) ja kello 18.00 Pasi Kivisaari (armollinen keskustajohtajuus – saako puoluejohtaja haavoittua).

Kello 18.30 vuorossa on Petri Honkonen (linja selkeäksi – keskustalaisen talouspolitiikan johtaminen), kello 19.00 Hilkka Kemppi (keskustan osaamisen johtaminen), kello 19.30 Annika Saarikko (osaa kuunnella, uskalla päättää) ja kello 20.00 Ilkka Tiainen (tarinankerronta dialogin avaajana johtamisessa).

Keskustelua käydään Google Meet -sovelluksessa. Linkki julkaistaan maanantaina ennen tilaisuuden alkua Facebookissa. Meetissä on 250 hengen osallistujarajoitus.

Johtosolukko on viiden keskusta-aktiivin Saara Hanhelan, Sonja Hällforsin, Hanna Markkasen, Janne Mäkisen ja Klaara Tapperin perustama foorumi, jonka tavoitteena on vahvistaa johtajuuskeskustelua keskustassa kaikilla sen tasoilla.