Pilvi Kärkelä ehdolle keskustan Pirkanmaan piirin puheenjohtajaksi

Keskusta

Keskustanaisten Pirkanmaan piiri on asettanut tilitoimistoyrittäjä Pilvi Kärkelän ehdolle keskustan Pirkanmaan piirihallituksen seuraavaksi puheenjohtajaksi.

Kärkelä on toiminut yli 20 vuotta keskustan eri luottamustehtävissä. Näitä ovat keskustanaisten piirin tiedotteen mukaan puoluevaltuustossa toimiminen, puolueen piirin sekä naisten piirin hallitusten jäsenyydet sekä paikallisella tasolla kunnallisjärjestössä ja paikallisyhdistyksissä toimiminen.

– Pilvi Kärkelä on ollut mukana kunnallisessa päätöksenteossa valtuusto-, hallitus- ja lautakuntatyöskentelyssä. Maakuntatasolla sairaanhoitopiirin valtuustossa, maakuntahallituksessa sekä maakunnallisessa sotevalmistelussa, Pirkanmaan keskustanaiset kirjoittaa.

– Hänellä on pitkäaikainen kokemus sotepäätöksenteosta sekä useita puheenjohtajan tehtäviä. Pilvi Kärkelä on toiminut myös muun muassa keskustanaisten Pirkanmaan piirin toiminnanjohtajana. Hänellä on laaja-alainen tietotaito järjestömme toiminnasta sekä hyvä jäsenten tuntemus koko Pirkanmaan alueella.

Kärkelä toimii tiedotteen mukaan aktiivisesti myös muissa järjestöissä.

– Hän on Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja, vahvistajavaliokunnan puheenjohtaja sekä Suomen Yrittäjien valtuuston jäsen. Pirkanmaan edunvalvonta, sidosryhmien tunteminen, eri puolueiden valtakunnantason päättäjien tunteminen ja laajat muut verkostot ovat asioita, joita keskustan Pirkanmaan piirihallituksen puheenjohtajan työssä tarvitaan.

– Siksi valintamme on osaava, uudistava ja kokonaisuuksia hallitseva Pilvi Kärkelä, Pirkanmaan keskustanaiset päättää.