Honkonen ei hyväksy polttoaineen hinnan ronkkimista – "Sytytän mielellään kiukaaseen tulet sellaisilla papereilla, joissa esitetään polttoaineen hintoihin korotuksia"

Polttoaine

Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Petri Honkonen muistuttaa Facebook-päivityksessään, että keskusta ei hyväksy polttoaineen hinnankorotuksia.

– Ministeriöiden virkamiesbyrokraatit haikailevat toimintalinjaa, joka voisi nostaa bensan ja dieselin hintaa pumpulla kymmeniä senttejä. Saavat haaveilla, eduskunnassa emme sellaista hyväksy, Honkonen täräyttää.

Hän kertoo ajavansa eduskuntaviikon päälle kotiinsa Saarijärvelle, jossa sauna lämpeää kesää talvea.

– Sytytän mielellään kiukaaseen tulet sellaisilla papereilla, joissa esitetään polttoaineen hintoihin korotuksia.

Ministeriöiden virkamiesbyrokraatit haikailevat toimintalinjaa, joka voisi nostaa bensan ja dieselin hintaa pumpulla…

Julkaissut Petri Honkonen Perjantaina 26. helmikuuta 2021

Kommentit (3)

  • Lukija90

    Eihän niitä nosteta,eihän? Ketkä nostoja esittävät? Kaupunkivasemmistovihreät I think so? Petri,tule pois sieltä,rakentamaan Suomea aikuisten oikeesti.

  • Lukija5

    Mutta eikös hallitusohjelmassa lue, että liikenteen päästöjä alennetaan. Julkisuudessa esitettyjen vaihtoehtojen perusteella jää sellainen kuva, että se ei ole muutoin mahdollista kuin polttoaineen hintaa korottamalla. Puhutaan 40 sentistä. Miten tämä nyt halutaan keskustassa kiistää, kun kuitenkin on sitouduttu hallitusohjelmaan. Vaihtoehtoja hinnan korotukselle ei juuri ole näkynyt.

  • Lukija9

    Halloo, halloo, älköön yksikään ruuhkasuomen ulkopuolinen kepulainen kansanedustaja, ministeri tai vastuunsa tunteva vaikuttaja salaisesti tai julkisesti esittäkö polttonesteiden hinnankorotuksia. Me täällä provinsseissa asuvat tiedämme ja koemme kuinka maaseutu autioituu, väki vähenee ja maaseutukyliin jäävät vain muutamat asukkaat. Heidän liikkumisensa vaikeutuu koko ajan ja kaikki elämiseen liittyvät korotukset ajavat heitä taajamien yksinäisyyteen tylsistymään. Näyttää siltä, että odottamattomista ilmiöistä johtuen etätyöskentely lisääntyy. Työmatkat pitenevät, eikä käytössä ole julkisia kulkuneuvoja. Työmatkoihin tarvitaan oma auto, perheissä jopa kaksi. Kannatta helpottaa ihmisten liikkumista kohtuullisilla liikenteen kuluilla. Toden totta, keskustan edustajat ovat paljon vartijoina estäessään maasudun autioitumista.

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen