Pirkanmaan keskusta sai uuden toiminnanjohtajan

Pirkanmaan piiri

Pirkanmaan keskustanpiirin uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu 35-vuotias Juuso-Ville Gustafsson Tampereelta. Valinnasta päätettiin perjantaina pidetyssä piirihallituksen kokouksessa. 

Gustafsson tulee tehtäväänsä Suomalaisuuden Liitosta, jonka toiminnanjohtajana hän on ollut vuodesta 2018 lähtien. Gustafsson on valmistunut Tampereen yliopistosta ja on koulutukseltaan filosofian maisteri ja aineenopettaja. Hän on myös suorittanut järjestöjohtamiseen keskittyvän JYET-tutkinnon.

– On suuri ilo ja kunnia tulla valituksi tähän kiinnostavaan, vastuulliseen ja haastavaan tehtävään. Olen kiitollinen piirihallitukselle saamastani luottamuksesta ja tulen tekemään parhaani keskustan menestyksen eteen, Gustafsson toteaa.

Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Tuukka Liuha odottaa paljon alkavalta yhteistyöltä.

– Olemme hakeneet tiimiimme järjestötyön ammattilaista viemään läpi haastavaa peräkkäisten vaalien sarjaa yhdessä piirin johdon kanssa. Jokaisessa Pirkanmaan kunnassa yli sadan paikallisyhdistyksen kautta toimiva piiri pystyy nyt entistä vahvemmin tukemaan aktiiviensa työtä.

Liuha uskoo, että Gustafssonin porukkaan mukaantulo mahdollistaa työnjaon kehittämisen piirin johdossa.

– Odotamme innolla tuoretta näkökulmaa toimintatapojen uudistamiseen. Yhteinen katse suunnataan nyt kohti notkeaa ja jäseniään palvelevaa järjestöä, joka kutsuu toimimaan yhdessä asuinpaikasta ja taustasta riippumatta.