Tule seuraamaan uutta poliittista draamasarjaa

Tule mukaan seuraamaan uutta kotimaista poliittista draamasarjaa! Päivitä tässä tietosi. 

Ensimmäisessä osassa (1/6) on tapahtunut: 

Keskustaan palannut Paavo Väyrynen on valittu ruotsinkielisen piirin puheenjohtajaksi ja puoluehallitukseen. Tehtävät alkavat vuoden alussa. 

Kaikki eivät katso tätä hyvällä silmällä, ja koko ruotsinkielisen piirin tulevaisuus on vaakalaudalla. Väyrynen on käynnistänyt vastaoperaation.

Hän on muuttanut piirin nimeä ja kerää sille uusia tukijoita ja rahaa. Vastapuoli hautoo aikeitaan hiljaisuudessa. 

Sarjan toisessa osassa (2/6) seurataan Väyrysen yritystä päästä keskustan  pormestariehdokkaaksi Helsingissä. 

Helsinkiläisetkin tuntevat säännöt ja aikovat järjestää jo ennen joulua kokouksen, jossa päätetään pormestariehdokkaasta. Tämä ei sovi Väyryselle, joka haluaisi jäsenäänestyksen ja aikaa sen junailemiseen. Hän vaatii kokouksen siirtoa. 

Väyrysen kortit ovat kuitenkin huonot, sillä hänellä ei ole yhteyttä Helsingin keskustaväkeen. Hän on jäsenenä Maalahdenseudun osastossa, ja Maalahti on kaukana Vaasan naapurustossa. Eniten helsinkiläisiä korpeaa, että Väyrynen ei ole liittynyt keskustan valtuustoryhmään, vaan pysyy Terve Helsinki -ryhmässä, vaikka onkin liittynyt puolueeseen. 

Kuka valitaan keskustan pormestariehdokkaaksi? Mitä Väyrynen tekee? 

Ehtisikö ryhmään liittyminen vielä auttaa? Lähteekö hän keskustan listoillekaan, jos ei pääse myös pormestariehdokkaaksi? Mutta voisiko puoluehallituksen jäsen olla mukana kilpailevan listan ehdokkaana? 

Sarjan kolmannessa osassa (3/6) jännitetään Väyrysen yritystä päästä  puoluehallituksen työvaliokuntaan. Se valitaan vuoden ensimmäisessä kokouksessa. 

Väyrynen on käytettävissä, mutta miten kokouksessa käy? Onko Väyrynen pois kokouksesta kokonaan vai vain yhden pykälän ajan, jotta varamies Peter Albäck voi esittää häntä työvaliokuntaan? Vai ehdottaako Väyrynen itse itseään? Kuinka paljon Väyrynen saa kannatusta työvaliokunnan vaalissa? Kuka saa median puolelleen? 

Eroavatko HS:n ja Iltalehden näkökulmat? Mitä kirjoittaa Timo Haapala Ilta-Sanomiin? 

Uuden kotimaisen draamakomedian ensimmäinen kausi nyt menossa Suomenmaassa!

Apollon Tietäjät Apollon Tietäjät havainnoivat maailmaa pilke silmäkulmassa.