Vihreiden Touko Aalto blokkasi keskustan Mikko Kärnän Twitterissä – Kärnä tyrmistyi perusteluista

Aalto jakelee ”jäähyjä” kollegoilleen, joiden mielipiteet eivät miellytä, Kärnä sanoo
Vihreät

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto blokkasi keskustan kansanedustaja Mikko Kärnän pikaviestipalvelu Twitterissä.

Blokkaaminen tarkoittaa sitä, että Kärnä ei voi enää nähdä Aallon viestejä.

– Vihreiden uusi viestintälinja näyttää olevan, että mennään poteroon ja kieltäydytään asiallisesta keskustelusta. Helppoa möykätä omassa kuplassa, kun ei ole kukaan sanomassa vastaan, Kärnä päätteli Twitterissä.

Aalto kommentoi Kärnän blokkaamista Demokraatille .

– Jos ei ole kykyä käydä asiallista keskustelua ja jatkuvana virtana vaan huutaa ja mesoaa ja möykkää, voi miettiä vähän omia toimintatapojansa, Aalto perusteli.

– Se on mahdollisuus Twitterissä, että voi pistää kaverin vähän jäähylle jäähtymään.

Aalto kertoi, että hän aikoo myöhemmin palauttaa Kärnän oikeuden seurata häntä.

– Jos ei ole mitään muuta kuin jatkuva tämmöinen möykkääminen ja mesoaminen, siis aivan niin kuin maanisella tasolla mennään, olisiko urheilutermein jatkuva väärä pelitapa, Aalto sanoi.

Kärnä kertoo tiedotteessaan olevansa hämmästynyt Aallon Demokraatille antamista kommenteista.

– On hyvin vaikea uskoa korviaan, kun vihreiden puoluejohtaja väittää minun sairastavan kaksisuuntaista mielialahäiriötä tai pelkkää maniaa. Tämä ei todellakaan ole asiallista käytöstä. Haastattelu antaa Aallosta hyvin ylimielisen ja lapsellisen kuvan. Hän haluaa, että kaikki pelaavat vain hänen asettamiensa sääntöjen puitteissa ja jakelee sitten ”jäähyjä” kollegoilleen, joiden mielipiteet eivät miellytä.

Kärnän mielestä Aallon estopäätöksessä on kyse vihreille tyypillisestä kuplautumisesta, jossa eri mieltä olevien kanssa ei haluta keskustella.

– On uskomatonta, että mikäli kyseenalaistat vihreiden polittiisia linjauksia tai osoitat niiden ongelmia, sinulle lätkäistään tällainen diagnoosi. Jään mielenkiinnolla odottamaan, kuinka Touko Aalto aikoo tätä asiaa selittää. Tai ehkäpä kyse oli taas vihreille ominaisesta ”mustasta huumorista”, jota ei tarvitse pahoitella, Kärnä kysyy.