Vihreiden todellisuuden kauhukuva alkaa paljastua

Mielipide

Kuluvan vuoden aikana olemme saaneet nähdä monia ikäviä asioita. Yhteistä on, että ne on tahallaan aiheutettuja meillä jopa hallitusvastuussa olevan pienen äänekkään ääriryhmän vihreiden toimesta.

Vihreät on olevinaan luontoystävällinen liike, mutta sen täydellisen asiantuntemattomuuden saavutuksina voidaan mainita jatkuva, mitään rajoja tuntematon soiden ja metsien suojeluvaatimus ristiriidassa maanomistajien oikeuksien kanssa.

Uusiutuvan energian lähteemme turpeen (turve on uusiutuvaa kaikkialla muualla paitsi Suomessa!) käytöstä luopuminen nousevien energian hintojen nousun tasoittajana miettimättä lainkaan millä energiavaje korvataan.

Seurauksena tästä nyt pakkastalven mukanaan tuoma energian hinnan kallistuminen niin, että kohta vain varakkaimmilla on varaa autoiluun, työ-, harrastus- ym. matkoihin ja asuntojen lämmitykseen.

Yhtenä ääriesimerkkinä ”asiantuntemuksesta” voidaan mainita valkoposkihanhikannan ylisuureksi kasvaminen ja sitä myöten mittavat tuhot viljelyksille ja rannoille.

Viimeisimpänä julkisuuteen on tullut vihreiden tavoite saada kaikille maassamme oleville laittomille tulijoille oleskelulupa. Samaan aikaan suuremmissa kaupungeissa alkaa olla rikollista  jengiytymistä länsinaapurimme malliin.

Tässä vain pari esimerkkiä mihin olemme kiihkomielisen pienen ryhmän ajamana joutumassa, kun yhteiskuntaamme nakerretaan pala sieltä toinen täältä.

Nyt on korkea aika avata silmät ja laittaa tälle yhteiskuntaamme romuttavalle toiminnalle stoppi ja ajaa oman kansamme etua omaksi vahingoksemme tehtävän maailman parantamisen sijaan.

Nyt on aika havahtua vihreiden suvaitsemattomuuteen meitä suurta enemmistöä kohtaan.

Ari Hyvönen

Kausala