Kulmuni gallup-kannatuksesta Facebookissa: "Punavihreä Keskusta ei pärjää, mutta aatteenvihreä Keskusta kyllä"

Keskusta

Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni kommentoi keskustan gallup-kannatusta Facebook-päivityksessään. Kulmuni haluaa, ettei keskustan linja sumene.

– Punavihreä Keskusta ei pärjää, mutta aatteenvihreä Keskusta kyllä, hän lataa.

Kulmuni uskoo, että kannatuksen taustalla on suuria yhteiskunnallisia muutoksia, joihin on vastattava. Hänen mukaansa Suomea uhkaa monien muiden länsimaiden tavoin jakautuminen alueellisesti ja yhteiskunnallisesti menestyjiin ja häviäjiin.

– Suomalaisia ollaan jakamassa heidän elämäntapansa ja -tyylinsä sekä taustansa perusteella, Kulmuni kirjoittaa.

Hänen mukaansa suomalaiset kokevat näköalattomuutta.

Kahtiajaon estäminen on Kulmunin mukaan keskustan tärkein tehtävä. Siihen hän näkee ratkaisuksi alueellisen tasa-arvon ja kaiken työn arvostamisen.

– Pienyrittäjät, pienten lasten perheet, monet pientä palkkaa saavat työntekijät ja jo työnsä tehneet eläkeläiset kokevat, että he eivät saa ansaitsemaansa arvostusta.

Kulmuni uskoo, että keskustalla on aidosti suomalaisena puolueena hyvät edellytykset vaikuttaa kansan yhtenäisyyteen.

Keskusta putosi Ylen gallupissa vihreiden taakse viidenneksi suosituimmaksi puolueeksi. Vihreät nousi 0,7 prosenttiyksikköä 11,6 prosenttiin. Keskustalle mitattiin 10,5 prosentin suosio, eli 0,9 prosenttiyksikköä viime kuuta vähemmän.

Keskustan gallup-kannatus on ollut surkea, eikä tätä voi kauniilla sanoilla pehmentää. Viime hallituskauden monista…

Julkaissut Katri Kulmuni Torstaina 6. elokuuta 2020
Kommentit (1)

  • Lukija21

    Kirjoitan liikkuvana äänestäjänä ilkeästi ja myös sarkastisesti. Keskusta ajautui huonoon seuraan, koska halusi pitää omat hillotolppansa ja näennäisen vaikutusvaltansa. Se on kannatuksen alenemisen perimmäisin syy. Seura on:
    Vasemmistoliitto = entiset kommunistit (kaikki on yhteistä eikä yhteistä velkaa tarvitse maksaa koskaan takaisin (Arhinmäki), Vihreät = entiset stalinistit ja toisaalta korkeakoulutetut hyvin toimeentulevat maailman parantajat ja ympäristöhörhöt (tervetuloa Suomen sosiaalitoimistoon, hiilineutraali Suomi etukenossa kuluista riippumatta ja maailman päästöihin vaikuttamatta (Ohisalo, Haavisto), RKP = ”hallitushuora”, jolle kelpaa kuka vaan, kunhan pidetään huolta kielivähemmistön etuoikeuksista (Henriksson), Demarit = ikääntyvien auringonlaskun puolue, joka elää yhden, avustajien armeijan tukeman keulakuvan (Marin) varassa ja jolle Suomen edun ajaminen on vaarallista puhetta (Tuppurainen).
    Kaikki hallituskaverit ottavat velkaa ja lapioivat sitä etelän vetelille ja maahanmuuttajien elättämiseksi.
    Revi siitä sitten suosiota.

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen