Honkonen: Vihreiden kesäteatteri lipsuu puskafarssin puolelle

Metsäpolitiikka

Keskustan varapuheenjohtaja Petri Honkonen puolustaa tiedotteessaan voimakkaasti Marinin hallitusta vihreiden kipuilua vastaan.

Honkosen mielestä hallituksen metsälinja on ollut oikea. Varapuheenjohtaja osoittaa tukensa sosialidemokraateille, joita vihreät ovat viimeaikaisessa keskustelussa kuvanneet kaksinaamaisiksi.

– Vihreiden kuntavaalikampanjaan kuulunut demarien ja keskustan julkinen haukkuminen voisi jo loppua. Mediaoperaation tarkoitus lienee mysteeri myös vihreille itselleen, koska hallitus on jo sopinut linjastaan. Vihreä kesäteatteri on kääntynyt puskafarssin puolelle, Honkonen kuvaa.

Honkonen muistuttaa, että suomalainen metsäpolitiikka on ollut suureksi eduksi ilmastolle.

Hiiltä sitovaa metsää on Suomessa nyt enemmän kuin koskaan, ja puusta löytyy jatkossa yhä useammin korvaaja muoville, öljylle ja hiilelle. Kestävämpi tulevaisuus löytyy vanhan fossiilitalouden sijaan modernista biotaloudesta, tiedotteessa todetaan.

Varapuheenjohtaja kiittelee pääministeri Sanna Marinin (sd.), maa- ja metsätalousministerin Jari Lepän (kesk.) ja Eurooppa- ja omistajaohjausministerin Tytti Tuppuraisen (sd.) työtä metsäpolitiikassa.

Honkosen mukaan valitulla tiellä pitääkin edetä määrätietoisesti.

– Vihreät haukkuu ja karavaani kulkee. Uskon, että hallituksen ahkera vaikuttamistyö kantaa hedelmää ja esim. EU:n metsästrategia kehittyy myönteiseen suuntaan, Honkonen sanoo.

Kommentit (2)

  • RIUTTAMäKI JOUKO

    Vihreet (virheet )vois lähteä meneen hallituksesta !!

  • Mustikka

    Vihreät ovat taakka suomalaisille, jota muka ympäristöpuelueena äänestää vielä jatkuvasti hupeneva joukko. Ympäristöasiat ova puolueelle vain keppihevonen, jolla kalastetaan äänestäjiä. Vihreät on oikeasti luontoa tuhoava puolue. Ei semmonen voi olla ilmastomuutosta vastaan taisteleva puolue, joka lahottaa puut mieluummin metsään kuin pyrkisi puilla korvaamaan hiilen polttoa. Tai joka pyrkii kaikin tavoin tuomaan ihmisiä pienen kulutuksen maista Suomeen. Ihmiset aiheuttavat ilmasto muutoksen. Ei auto ilman ihmistä liiku.

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen