Tubettaja Olgamaria kokkaa uudella videollaan poronfilettä nuotiolla – “Retkellä ei tarvitse syödä huonosti”

Olgamaria

Tubettaja Olgamarian uusimmassa videopäivityksessä päästään retkiruoan makuun, kun hän vie katsojat seuraamaan päiväänsä kotinsa lähellä olevalle eräkämpälle.

Mistään grillimakkarasta ei kuitenkaan ole kyse, vaan Olgamaria valmistaa nuotiolla itselleen poron ulkofilettä, juurespottunyyttejä ja kaalisalaattia. Liha ja juurekset ovat tilan omia tuotteita.

Jälkiruoaksi hän paistaa räiskäleitä itsepoimituista hilloista valmistetun kivettömän hillon kera.

Olgamarian tubevideo ilmestyi hänen YouTube-tilillään vappuaattona. Näet videon tämän jutun lopusta. Suomenmaa on tubekanavan yhteistyökumppani.

Videolla Olgamaria kertoo, että ruuassa hänelle on tärkeintä sen alkuperä. Hän haluaa ehdottomasti aina tietää, miten ja millaisissa oloissa hänen ruokansa on tuotettu.

Siksi Olgamaria valitsee lautaselleen pelkästään suomalaista lihaa.

– Tiedän, kuin eettisesti se on tehty, hän perustelee.

Retkeillessäänkin hän haluaa syödä mahdollisimman laadukkaasti. Hän kuitenkin korostaa tiedostavansa, etteivät kaikki voi syödä metsässä poroa, sillä sen hinta on kaupassa usein korkea.

– Pottunyytit ja salaatti ovat ihan superhyviä sellaisenaan tai jos sattuu olemaan mukana grillimakkaraa, niin se on heti paljon parempaa, kun sen seurana on tuollainen nyytti, salaatti tai muuta.

Ol­ga­ma­ri­an tu­be­vi­de­ot löy­dät Yo­u­Tu­bes­ta ni­mel­lä @ol­ga­ma­ria. Vi­de­ot löy­ty­vät myös Suo­men­maan si­vuil­la nä­ky­vän lin­kin kaut­ta. Uu­si tu­be­vi­deo il­mes­tyy joka toi­nen tors­tai. Tu­bet­ta­jaa voi seu­ra­ta myös Ins­tag­ra­mis­sa ni­mel­lä @ol­ga­ma­ri­aop.

    

Katso Olgamarian uusin video tästä.