Puoluevaltuuston puheenjohtaja Liina Tiusanen keskustanuorten poliittiseksi sihteeriksi

Keskustanuoret

Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtaja Liina Tiusanen on valittu keskustanuorten poliittisen sihteerin sijaiseksi.

Järvenpääläinen 29-vuotias Tiusanen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja viimeistelee parhaillaan viestinnän johtamisen maisteriopintoja Jyväskylän yliopistossa.

– Olen innoissani astumassa mukaan keskustanuorten liittotoimiston porukkaan. Tuleva vuosi on varmasti työntäyteinen, mutta innostava. Edessä on valmistautuminen maakuntavaaleihin ja keskustan puoluekokoukseen 2022, mitkä molemmat on nuorkeskustalle merkittäviä vaikuttamisen paikkoja. Haluan olla kehittämässä keskustanuorista entistä vaikuttavampaa toimijaa, Tiusanen sanoo järjestön tiedotteessa.

Aiemmin Tiusanen on toiminut myös keskustanuorten varapuheenjohtajana vuosina 2015–2017 ja Suomenmaan toimittajana.

– Aiempi kokemus keskustanuorista auttaa varmasti hyppäämään mukaan liikkuvaan junaan. Keskustanuorten liittokokoukseen on tulossa käsiteltäväksi useampi poliittinen ohjelmapaperi, joiden valmistelu on parhaillaan käynnissä, ja lisäksi maakuntavaalien valmistelu on aloitettava heti alkusyksystä, keskustanuorten puheenjohtaja Hanna Markkanen toteaa.

Keskustanuorten pääsihteeri Miikkael Azaize toivottaa Tiusasen tervetulleeksi toimiston porukkaan.

– Tulevan vuoden aikana jatkamme poliittisen viestinnän ja vaikuttamisen kehittämistä, missä olemme päässeet hyvään vauhtiin. Tiusasen erittäin laaja kokemus keskustanuorten toiminnasta sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta painoivat ehdottomasti valinnassa.

Tiusanen aloittaa tehtävässä elokuun alussa Valtteri Paakin siirtyessä vajaan vuoden mittaiselle vapaalle.