Katri Kulmunin tukijalista julki – mukana muun muassa Juha Mieto ja Sirkka-Liisa Anttila

Keskusta

Katri Kulmunin pyrkimykselle saada jatkopesti keskustan puheenjohtajana kerätään tukijalistaa. Perjantaina julkistetulla listalla on reilut 500 nimeä.

Joukossa ovat muun muassa takavuosien ministerit Sirkka-Liisa Anttila ja Tytti Isohookana-Asunmaa sekä entinen kansanedustaja ja hiihtotähti Juha Mieto.

Istuvista kansanedustajista mukana ovat Tuomas Kettunen ja Joonas Könttä.

Keskustan puheenjohtaja valitaan syyskuussa Oulussa pidettävässä puoluekokouksessa.

Kulmunin vahvimpana haastajana pidetty Annika Saarikko ei ole vielä kertonut, aikooko asettua ehdolle.

Kulmunin uudelleenvalinnan kannattajaksi on omissa blogikirjoituksissaan ilmoittautunut myös puolueen jäseneksi palannut entinen ministeri ja puoluejohtaja Paavo Väyrynen.

Kommentit (2)

 • Lukija9

  Nyt, kun Kulmunilla on vähemmän paineita, hän on parantanut kuin ”sika juoksua”. Tämä tarkoittaa sitä, että hän on esiintynyt terävänä, kantaaottavana käymissään väittelyissä ja keskusteluissa.
  Kevään ja kesän aikana olemme puolueessa oppineet kantapään kautta, ettei puolueen puheenjohtajuuden lisäksi pidän henkilölle sälyttää liian raskasta muuta postia. Ihminen on raadollinen ja varsinkin politiikassa toimiminen panee hänet seinää vasten ja jokin osa-alue jää pakostakin hoitamatta. Jopa Sipilä sai kokea tästä syystä kritiikkiä. Mietitäänpä taas kerran, kauanko henkilö kestää, jos hänen vastuullaa on nuori perhe, ministeriys ja puheenjohtajuus? En tällä kysymyksellä yhtään aliarvioi Saarikon kykyä ja taitoa pystyä edellä mainitsemaani ruljanssaiin. En kannata kumpaakaan enempää Saarikkoa kuin Kulmuniakaan, koska en ole puoluekokousedustaja, vaan jäsenmaksun maksava puolueen jäsen. Kepun miehet voisivat kammata hiuksensa ja mennä peilin eteen…

 • Lukija23

  kulmunin katri olj viimeks valittaessa hätävara, paremman sillä kertoo ymmärrettäväst kieltäövvyttyvä.
  vaekkei puhev-valamennussekkoelu kokonaan katrim moka ollutkaa, se kuitessii on langettanna tumman, pysyvän varjon avustajan, avustajien nolost naruttaman pohjolan neitosen ylle.
  saarikon annika om paras, monin tavoenj aevan yljvoemanem peejii-ehokas. toevottavast hiän nyt tällä kertoo pystyy suostumaa. suomen keskusta valitkoom pj:ks parraan! vain paras on kyllin hyvä!
  kieljtaetoselle kakkos-varalle tok muita puuhija löytynöö. suomesta sekä mualimalta.
  18.7.2020 kiiom mikko tammerforssin nuapurist

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen