Keskusta jatkaa tupailtaperinnettä verkossa – maaliskuussa teemoina perheet, ikäihmiset ja alueet

Keskusta

Keskustan eduskuntaryhmä jatkaa tupailtaperinnettä maaliskuussa teemalähetysten muodossa.

Verkkotupailloissa käsitellään perheitä, ikäihmisiä ja alueellista tasapainoa.

– Suomi pitää seuraavina vuosina nostaa takaisin jaloilleen. Samalla hyvinvointiyhteiskunnan kivijalka – kunnat peruspalveluineen – on uuden edessä. Millaista politiikkaa murrosaikana tarvitaan, jotta jokainen suomalainen ja koko kotimaa pysyvät ja pidetään mukana, keskusta kysyy.

Tupaillat lähetetään Facebookissa keskustan sivuilla ja mukana olevien kansanedustajien sivuilla. Seuraaminen ei edellytä Facebook-tiliä.

Tupailtojen tarkat tiedot:

Tiistai 2.3. klo 18-19 Lapsille, nuorille ja perheille hyvä Suomi

Miten perheiden arjessa pärjäämistä voidaan tukea ja auttaa ajoissa vaikeuksissa olevia? Millaisia ratkaisuja paikallisesti ja valtakunnallisesti tarvitaan, jotta Suomi olisi lapsi- ja perhemyönteisempi maa? Miten maailman paras koulu pidetään sellaisena – planeetan parhaana? Keskustelemassa eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Eeva Kalli sekä kansanedustajat Tuomas Kettunen, Pasi Kivisaari ja Hanna Kosonen.

Keskiviikko 10.3. klo 19-20 Ikäihmisille hyvä Suomi

Miten ikäihmisten arjessa pärjäämistä voidaan tukea? Millaisia ratkaisuja paikallisesti ja valtakunnallisesti tarvitaan, jotta Suomen vanhustenhoito saadaan koti-, omais- ja perhehoitoa myöten kuntoon?

Keskustelemassa eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Hanna-Leena Mattila, puolueen varapuheenjohtaja ja eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Markus Lohi sekä kansanedustajat Hannakaisa Heikkinen ja Pekka Aittakumpu. 

Tiistai 16.3. klo 18-19 Alueellisesti tasapainoinen Suomi

Miten Suomea voidaan kehittää tasapainoisemmin ja muuttaa suuntaa keskittämisestä hajauttamiseen? Millaisia ratkaisuja paikallisesti ja valtakunnallisesti tarvitaan, jotta yhä useammalla olisi vapaus valita, mihin kotinsa ja elämänsä rakentaa? Miten esimerkiksi kaavoituksella voidaan lisätä elinvoimaa? Keskustelemassa eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen sekä kansanedustajat Katri Kulmuni, Juha Pylväs ja Ari Torniainen.