Orpo: En voi sietää eripuran kylvämistä oman profiilin nostamiseksi

Kokoomus

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo tuomitsee eripuran kylvämisen sekä muiden loukkaamisen ja satuttamisen, jonka tarkoituksena on nostaa omaa profiilia puolueessa.

Kokoomusjohtaja kirjoittaa Facebookissa, että ilkeily, henkilöön hyökkääminen ja piilorasistiset kommentit eivät kuulu demokratiaan, kokoomukseen eivätkä sivistyneen ihmisen käytökseen.

Orpo kommentoi Kirsi Pihan (kok.) päätöstä vetäytyä Helsingin pormestarikisasta sekä asiasta syntynyttä keskustelua puolueen aatteesta. Orpon mukaan sekä konservatiivi että liberaali kyllä mahtuvat kokoomukseen.

Kommentit (2)

 • Mustikka

  Keskustan pitäsi ottaa oppia Kokoomuksesta: Keskutakin tarvitsisi suvaitsevaisuuden nimissä oman Wille Rydmaninsa. Se vähentäsi pakoa Kokoomukseen ja Perussuomalaisiin. Ja jos nämä saisivat sitten enemmistön, se olisi demokratiaa. Muuten Keskusta surkastuu.

 • Lukija64

  Mielestäni sinun kommenttisi heijastelee hyvin sitä, ettei puolueiden tarkoitus ole oikein kolahtanut.
  Keskustan ei tarvitse pidä ottaa oppia Kokoomuksesta. Ja usko pois, suvaitsevaisuus ei ole mitenkän outo ja tuntematon käsite Keskustassa, vaikka välillä sen puute meilläkin närästää.
  Taktiikan lähtökohtana ei voi Keskustassa olla toimet, joiden kärkenä ovat Kokoomus ja persut. Kumpaakaan noista puolueista osoittamatta, sanoisin että homma olisi samanlaista kun korppi nokkisi kalasäkkiä. Siinä käy helposti niin, että taistelu voitetaan mutta sota hävitään.
  Ja jos Keskustan perusasiat – tähän päivään päivitettynä ja viestitettynä – ja käytännön ratkaisut politiikassa eivät äänestäjien keskuudessa saa hyväksyntää, niin sitten ollaan hätää kärsimässä.
  Niin meillä kuin muillakin.

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen