"Niin hyvä, lämmin – kellä on ja kellä ei" – Etelä-Pohjanmaan Keskustan hauskan joulutervehdyksen laulaa kansanedustaja Mikko Savola, katso video!

Keskusta

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin joulutervehdys tuo hymyn huulille.

Piiriä johtava ähtäriläinen kansanedustaja Mikko Savola laulaa Facebook-videolla tutun joululaulun ”No onkos tullut kesä”, mutta uusilla sanoilla:

”No onkos tullut kesä kesken kaiken vaikka piti tulla jonkinlaiset joulunpyhät, ja laitetaankos osake vai kesämökki herrasväen pikkulinnuille.

Ja kuusi kynttilää nyt aivan turhaan loistaa, onkohan ne tulleet edes maksetuiksi? Pimeitä ovat verokarhun mätkäytykset, kukapahan nekin rahat saa?

Ja vanhakin sä älä yhtään yritäkään lapsen lailla leikkiä, koska kuntosi on huono. Koukkuselkä, parahtavat saranasi josta toiset ovat mielissään. Niin hyvä, lämmin, kellä on ja kellä ei, joulunako vallan rahoistansa eroon pääsi, jospa nekin oltais viety pankkiin olis joskus toiste joulu ainainen.”

Musisointi sujuu Savolalta kokeneella otteella – hän on soittanut pitkään viulua kansanmusiikkiyhtye Väkkärässä.

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri toivottaa kaikille rauhallista ja iloista joulun aikaa! 🎄 Piiritoimiston tontut ovat jo siirtyneet jouluvalmisteluiden pariin ja palaavat työn ääreen 11.1. 🍀

Julkaissut Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri Maanantaina 21. joulukuuta 2020