Päätoimittajan kommentti: Mielipidekirjoituksen julkaisu oli virhe

Suomenmaa

Suomenmaa julkaisee päivittäin verkkolehdessä lukijoidensa mielipiteitä. Toimitukseen lähetettävät kirjoitukset käyvät läpi normaalin toimituksellisen seulan.

Pääministeri Sanna Marinia käsittelevän mielipidekirjoituksen käsittelyssä emme onnistuneet parhaalla mahdollisella tavalla. Kirjoitusta ei olisi pitänyt julkaista. Virheen merkiksi nostan käden pystyyn.

Mielipidekirjoitus ei edusta millään tavalla Suomenmaan linjaa.


Juha Määttä

päätoimittaja

Kommentit (5)

 • ERKKILä VILLE

  Hyvä Juha Määttä,

  Voisitko tarkentaa mitä tarkoittaa ”emme onnistuneet parhaalla mahdollisella tavalla” kun julkaisette tekstin jossa leimataan ihminen epävakaaksi? Se että kyseessä oli pääministeri ei kai edes Suomenmaassa poista kaikkea vastuuta toimitukselta?

 • KAUPPINEN SEPPO

  Miten on mahdollista, että Pääministeriin kohdistuneet arvostelut pääsee lehteen ilman asian todellista ennakko arviointia ???

 • Lukija89

  Sipilän aikana oli mahdollista syyttää häntä sukulaisten suosimisesta. Kukaan ei niitä kyseenalaistanut vaan kaikki meni täydestä. Missähän viipyy anteeksipyynnöt perättömistä HS -kirjoituksista. Oliko ennakkoarviointeja silloin.
  Voisi rinnastaa kommentit Marinin terveydentilan lausunnoista myös Kekkoseen. Niitä salattiin ja salauksia on kaduttu kohta 40 vuotta. Jos on ongelmia ei kaikkea tänäpäivänä pitäisi salailla, nimenomaan pääministerin kohdalla

 • Lukija21

  Jälleen yksi este sanan- ja mielipiteen vapaudelle. Kirjoittaja vastaa mielipiteistään.

 • Lukija64

  Selvä mokahan tuo lehdeltä oli. Vaikea tietää, miten tuollaista pääsee ammattilaisten käsistä läpi menemään.
  Jos joku kuitenkin haluaa tutustua toisenlaiseen moderointiin, suosittelen käyntiä Suomen Uutisten ja sen lehden mielipidepalstoilla.

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen