Kärnä syyttää EM-ottelussa ihmisiä vahingoittanutta Greenpeacea mikroterrorismista ja vaatii kovia toimia järjestöä vastaan

Greenpeace

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä kertoo kannanotossaan järkyttyneensä tiedoista, joiden mukaan useita ihmisiä on joutunut sairaalahoitoon Greenpeacen Ranska–Saksa EM-ottelussa järjestämän liitovarjoprotestin johdosta.

– Tämä todistaa jälleen kerran, että Greenpeace on mikroterroristijärjestö. Se levittää häikäilemättä propagandaansa eikä välitä ihmisten turvallisuudesta pätkääkään. Mielestäni tällaista järjestöä ei tule kuulla asiantuntijana minkään virallisen tahon toimesta ja tämä on syytä ottaa huomioon eduskuntatyössä myös Suomessa. Mikroterroristeja ei pidä kuunnella.

Kärnä toteaa, että Greenpeacen tapauksen johdosta esittämä anteeksipyyntö ei todellakaan riitä.

– Järjestön anteeksipyyntö on riittämätön tällaisessa tilanteessa, jossa useita ihmisiä on loukkaantunut. Järjestö on asetettava vastuuseen teostaan ja kaikkien teon suunnitteluunkin osallistuneiden on saatava tästä rangaistus.

– Osanottoni kaikille mikroterrorismin uhreiksi joutuneille ja myös autonvalmistaja Volkswagenille, jota vastaan Greenpeace protestoi. Itselleni meni nyt Volkswagenin polttomoottoriauto ostoslistalle. Toivon myös todella, että mahdollisimman moni kansalainen lopettaa tämän seurauksena rahoituksensa antamisen Greenpeacelle. Greenpeace käyttää rahoja tuskan ja kärsimyksen tuottamiseen viattomille sivustakatsojille.