Keskustan Vaasan kunnallisjärjestö: Merja Rintamäki jatkokaudelle Etelä-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtajaksi

Keskusta

Keskustan Vaasan kunnallisjärjestö esittää Merja Rintamäkeä, 53, jatkokaudelle Etelä-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtajaksi. Kunnallisjärjestö näkee, että Pohjanmaa tarvitsee oman edustajan piirin johtoon.

Rintamäki on kotoisin Isostakyröstä, mutta hän on asunut Vähässäkyrössä 30-vuotta. Rintamäki työskentelee hammashoitajana Oral-ketjussa Vaasassa. Koulutukseltaan hän on lähihoitaja.

– Intua ja enerkiaa riittää ammenettavaksi jalkautumisen ja kenttätyön parissa piirin molempien maakuntien alueella. Sillä ruohonjuuri tason tekemiseen on panostettava ja etenkin piirin johdon tasolta arvostettava kenttätyötä, siksi haluan olla mukana varapuheenjohtaja kisassa, Rintamäki sanoo.

Rintamäki on toiminut kaksi kautta valtuutettuna Vähässäkyrössä ja kaksi kautta Vaasan kaupunginvaltuutettuna. Nyt hän toimii Vaasan varavaltuutettuna. Ensimmäisellä kaudella hän istui myös Vaasan kaupunginhallituksessa.

Vaasan Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Elisa Pirttilahti tukee Rintamäkeä piirin varapuheenjohtajaksi.

– Pohjanmaan ääntä tarvitaan ja Merja on tämän äänen eteenpäin viemiseksi paras. Järjestötoiminnasta on monen vuoden kokemus ja alueen tuntemus huppuluokkaa. Toiminnan jatkumiseksi tarvitaan ihmisiä, joilla on homma hallussa ja halua tehdä sekä toimia, Pirttilahti toteaa.