Kulmuni julkaisi kuvan yhdentoista vuoden takaa, poseeraa Kurvisen kanssa – ”Tuskinpa olisin tuolloin arvannut”

Keskusta

Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni juhlistaa keskustanuorten 75-vuotisjuhlaa kuvalla, joka on otettu vuonna 2009.

Facebookiin lataamassaan kuvassa Kulmuni poseeraa kameralle nykyisin keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajana vaikuttavan Antti Kurvisen kanssa.

– Tuskinpa olisin tuolloin arvannut, että vuosikymmen myöhemmin minä olen Suomen Keskustan puheenjohtaja ja Antti on eduskuntaryhmän puheenjohtaja. Vaikka eipä siinä ole mitään ihmeellistä, moni Keskustan entisistä ja nykyisistä kansanedustajista onkin aloittanut kasvunsa vastuunkantamiseen nimenomaan Keskustanuorten toiminnassa, Kulmuni kirjoittaa.

Lisäksi Kulmuni muistuttaa, ettei keskustanuorten tarkoitus ole ainoastaan kasvattaa poliittiselle uralle päätyviä ihmisiä.

– Keskustanuorten tehtävä on edistää jäsentensä vastuuntuntoa yhteisistä asioista, alkaen omasta lähiympäristöstä, sekä ennen kaikkea kasvua ihmisenä Keskusta-aatteen pohjalta.

Kulmuni kannustaa nuoria toimijoita etsimään keskustalle kuntavaaliehdokkaita.

– Rohkaisen nuoria toimijoitamme lähtemään mukaan kuntavaaleihin, vaikuttamaan oman lähiympäristönsä ja kotikuntansa asioihin.

Eilen tuli 75 vuotta siitä, kun Maaseudun Nuorten Liitto, nykyinen Suomen Keskustanuoret, perustettiin Salossa pidetyssä…

Julkaissut Katri Kulmuni Tiistaina 30. kesäkuuta 2020

Juttua korjattu klo: 11:13. Kulmunin Facebook-kuvaa ei oltu otettu liittokouksessa.