Keskustan Pylväs: "Nyt ei ole puolue- saati vaalipolitikoinnin aika, nyt on Suomen ja suomalaisten asioiden hoitamisen aika"

Politiikka

Sodan vuoksi ruoka, polttoaineet, sähkö ja eläminen ylipäätään maksavat yhä enemmän, ja työttömyys uhkaa paheta. Tämän vuoksi on tehtävä päätöksiä, jotta Suomessa riittää leipää ja lämpöä ja että suomalaisilla on työtä ja toimeentuloa, kirjoittaa keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Juha Pylväs Suomenmaan puheenvuorossaan.

– Parasta olisi, jos ratkaisuja saataisiin aikaan yli hallitus-oppositiorajan ja laajemmassakin yhteistyössä. Nämä asiat koskettavat jokaista ihmistä ja koko maata, Pylväs sanoo.

Toimia on Pylvään mukaan jo tehty, mutta tarvitaan lisää täsmätoimia, joilla autetaan etenkin kaikkein tiukimmilla olevia.

– Samaa periaatetta pitää noudattaa mahdollisissa veropäätöksissä. Niiden pitää kohdistua etenkin pieni- ja keskituloisille suomalaisille.

Pylväs toteaa, että vaikka maailmankirjat ovat poikkeuksellisen sekaisin ja epävarmuus jyllää, kyllä Suomi tästäkin selviytyy. Se kuitenkin vaatii asioiden laittamista tärkeysjärjestykseen sekä päätöksenteko-, yhteistyö- ja sopimisen kykyä.

– Nyt ei ole puolue- saati vaalipolitikoinnin aika, nyt on Suomen ja suomalaisten asioiden hoitamisen aika.