Tästä ette saa rasismia

Blogi

Suomessa on käänteistä rasismia. Se kohdistuu niin sanottuun valtaväestöön aina, jos maahanmuuttajien rikollisia tekoja kommentoi.

Ei saisi esittää vertailevia prosenttilukuja raiskauksista per kansanryhmän jäsen. Ei saisi laskea romaanien tuomioita. Eikä tarvitsekaan.

On eräs maahanmuuttaja, Abdirahim Hussein. Hän pyrkii kovasti hoitamaan omaa etuaan, verhoten sen yhteisten asioiden hoitamiseksi.

Hänellä on pyrkyä politiikkaan, hänellä on pyrkyä viihteeseen. Kompetenssista en olisi niin varma. Radiota hän yritti tehdä ja tekikin, oikeasti taitavan Ali Jahangirin siivellä.

Poliittisesti hän on puolueshoppailija.

Yritteli ensin keskustassa, kiitos ja hyvästi, meni sitten demareihin. Siellähän totuus ei tunnu olevan arvossaan, viitaten vappusatasiin ja nimeämättömiin asiantuntijoihin, joihin voi vedota kun höpsöttelee eläkerahojen irrottamisen kanssa.

Jotenkin se kovasti hinguttu julkisuus tekee ihmiselle aina pahaa. Alkaa tulla harha kaikkivoipaisuudesta. Näin kävi Abdirahim Husseinille. Siihen some ja soppa on valmis.

Kertauksen vuoksi. Abdirahimin voisi katsoa syyllistyneen kansanryhmää vastaan kiihottamiseen hänen ilmoitettuaan kaikkien persujen äänestäjien olevan rasisteja. Se ei ole totta, vaikka se ei poista mahdollisuutta että siellä on rasisteja.

Sitten taksirenki Abdirahim halusi sankariviitan. Hänpä se onkin kova jätkä, joka jättää rasistisen taksiasiakkaan aamuviideltä moottoritien varteen. Olisi voinut olla jopa heitteillejättö, mutta ei sitten ollut. Kun ei ollut koko tapausta.

Abdirahim kärähti valheesta, demariryhmä erotti määräajaksi valtuustoryhmästä. Eikä Abdirahim osannut sen vertaa lukea peliä, että nyt alkoi penkominen.

Ja kyyl-lä, löytyyhän sitä vanhaa rötöstä, Kelan ja Turun kaupungin petkuttamista. Lainvoimaisia tuomioita kolme kappaletta.

Selitys on toki yleispätevä; olin nuori ja tarvitsin rahaa. Mutta kun muisti oli valikoiva, meni Abdirahim Hussein allekirjoittamaan demareille paperin, että kansanedustajaehdokkaana hänellä ei ole rikostuomioita.

Abdirahim Hussein kusee muiden maahanmuuttajien muroihin. Ja demareiden muroihin. Ja TaksiHelsingin muroihin.

Uhriutuminen kuitenkin jatkuu. On tullut postissa hirttoköysi. Toivottavasti ei paljastu hänen itsensä lähettämäksi.

Jari Nenonen Jari Nenonen on haminalainen kirjailija ja pakinoitsija. Hän on kirjoittanut Suomenmaahan vuodesta 1977. Nenosen motto on "Ei se niin vakavaa ole”.

Ei kommentteja

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen