Hakkaa päälle!

Pakina

Hakkapeliitat kauhistuttivat muinaista Eurooppaa. Havumetsien ruokkoamattomat hurjat, aina valmiina iskemään ulkomaanelävältä pään irti. Saa nähdä alkaako historia toistaa itseään.

Hakkarainen, Teuvo Mauno Kalervo on lähdössä EU-vaaleihin. Kymönkosken koulu on valmentanut sahayrittäjän mannermaisiin kuvioihin ja tapoihin.

Voi sitä sipistelyä viinien kanssa! Kyyppi on helisemässä, koska Teuvo hiljaa ja hillitysti, mutta elegantin viiltävästi osaa moittia tryffeleiden ja ostereiden laadun. Vaikka olisi viiden Michelin-tähden chef kyökissä, niin kohta tulee turpaan jos ei sapuskat parane.

Tuokaapa pöytään absinttia litran pullossa ja kai Brysselin kokoisesta kaupungista kunnon makkaraa löytyy.

Vauhtiin kun päästään, niin painittava on ja kättä väännettävä. Jos matkalla” kuselle!” ( suora sitaatti ) siihen sattuu joku simpsakka muija tai muija yleensä, niin kurkusta kiinni ja varastaapa suudelman havumetsien mies, alfauros Viitasaarelta, Finland perkele.

Flanellinen ruutupaita ja kullanvärinen solmio kertovat, että tässä tulee mies joka ei turhia kumartele eikä kursaile.

Kokouksista tulee elävämpiä. Teuvon bravuureita on matkia moskeijahuutoja, siellähän se lankeaa otolliseen maaperään, kun saattaa olla muun uskoisiakin paikalla. Teuvohan on kristitty, herramunjee.

Nuoruuden hurjina päivinä Teuvo tuli pöllineeksi kirkkohopeita, mutta se on sovitettu.

Hyvä onkin, Euroopan kirkoissa voisi olla enemmän vietävää.

Kansanedustajana ja EU-ehdokkaana ja toivottavasti myös EU-edustajana Teuvo voi tuoda raikkaan tuulahduksen unionin pohjoisilta raukoilta rajoilta.

Saunahommat nyt ainakin, koska kokemusta on kertynyt jopa saunassa asumisesta. Jätkämies kallistaa päänsä mihin haluaa.

En tunne asiaa, mutta luvallanne oletan että Brysselissä ei ole oikein päästy nauttimaan

ilmaisista ämpäreistä. Teuvo vie sen suomalaiskansallisen perinteen vallan ytimeen.

Teuvon tulevalla EU-parlamentin jäsenyydellä on seurannaisvaikutuksia. Teuvo Brysseliin, Toimi Kankaanniemi varatilalta eduskuntaan. Toimi, myös uskovainen mies, pelasti Suomen kansan hetkeksi salmiakkikossun kiroukselta. Tärkein poliittinen saavutuksensa on kuitenkin yleispätevä ohje, jonka Teuvo toivottavasti vie Brysseliinkin: Nu****tuna nukut paremmin!

Aika velikultia.

Jari Nenonen Jari Nenonen on haminalainen kirjailija ja pakinoitsija. Hän on kirjoittanut Suomenmaahan vuodesta 1977. Nenosen motto on "Ei se niin vakavaa ole”.

Ei kommentteja

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen