Tunnemme Katrin, luotamme Katriin

Mielipide

Olemme toimineet aikanaan Keskustanuorissa eri tehtävissä. Tuolloin meille tutuksi tuli Katri Kulmuni -niminen nuori nainen.

Alkiolaisesta aatteesta palavasti innostunut, selkeäsanainen ja reipas Keskusta-aktiivi, samalla itseään korostamaton työmyyrä.

Vuosien myötä Katri on kasvanut ja kypsynyt saamiensa tehtävien mukana ja kantanut vastuuta tiukoissa paikoissa. Hänen aatteellinen palonsa ei ole kuitenkaan himmentynyt. Hän haluaa edelleen, että Keskusta on sivistysliike ja järjestö, joka tukee jäsentensä ihmisenä kasvamista.

Kansanedustajana ja Keskustan varapuheenjohtajana Katri on kiertänyt sinnikkäästi ympäri Suomea ja hän tuntee puoluekentän tilanteen. Hän haluaa kuulla kenttäväkeä ja arvostaa järjestödemokratiaa.

Poliittisessa toiminnassaan hän on pitänyt esillä ennen kaikkea niitä keskustalaisuudesta nousevia arvoja, jotka yhdistävät erilaisia puolueemme tukijoita tasa-arvoista aluekehitystä, sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja vahvaa sivistyspolitiikkaa.

Keskustan puheenjohtajaa valittaessa on kaikkein tärkein kysymys: millaisen puheenjohtajan johdolla Keskustan kannatus saadaan jälleen nousuun ja puolue pystyy vahvasti vaikuttamaan Suomen asioiden hoitoon?

Uskomme, että Katrin valinta merkitsee ennen kaikkea syvällistä aatteellista valintaa. Kaikkia poliittisia ratkaisuja on punnittava oman ideologisen perustamme kautta. Vahvasti aatteeseen nojautuen Keskusta on ennenkin selvinnyt vaikeista ajoista ja saanut rakennettua ihmisten luottamuksen.

Suomi tarvitsee Keskustaa, mutta puolue ei nouse itsestään. Katrin johdolla voimme parhaiten alkaa tämän työn.

Katja Asikainen, Kitee

Heikki Hankila, Mäntsälä

Janne Kaisanlahti, Kemijärvi

Anssi Kekkonen, Joensuu

Tuomas Kettunen, Kuhmo

Laura Kuismanen, Tornio

Pirkko-Liisa Kopakkala, Kauhajoki

Elina Lappalainen, Oulu

Matti Lustig, Kuopio

Matleena Mikkonen, Helsinki

Maria Mäntysaari, Haapavesi

Iiris Määttä, Espoo

Sanna Panula, Lapua

Ilmari Pokela, Kajaani

Kai Puro, Kemi

Elina Pusaa, Ähtäri

Anna Sirkiä, Turku

Ville Toivanen, Joensuu

Kirsi-Marja Wargh, Utsjoki

Ei kommentteja

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen