“Projektiministeri“ ei kyllä kannatusta nosta

Mielipide


”Tämä on projekti. Sen voi sanoa, se on lyhyempi. En määritä sitä sen tarkemmin. En tee tästä itselleni uutta uraa, Vanhanen vastasi”

Näin kertoi Matti Vanhanen medialle. On jotenkin ärsyttävää lukea tällaisia uutisia, kun puolueen pitäisi nostaa profiilia ja kannatusta niin sitten Vanhanen tulee ilmoittamaan, että onkin vain ”projektiministeri”.

Yritä nyt sitten tulevia kunnallisvaaleja ajatellen saada puolueelle positiivista nousua. Minusta puolueelta puuttuu sellaiset ammattilaiset, jotka saisivat puolueen toiminnasta paremmin esiin positiivisia asioita.

Tällainen ”minä olen vaan projektiministeri” saa äänestäjät kyllä miettimään onko keskusta puolueena luovuttamassa paikkaansa ns. suurten puolueiden joukossa.

Jos puolueen kannatus on kuukausitolkulla noin kymmenen prosentin luokkaa niin ei siellä ole kyllä parhaimmat ”ruudinkeksijät” sitä nostamassa.

Tietysti pitää muistaa, että ministerit, kansanedustajat ja valtuutetut ovat ne tärkeimmät profiilinnostajat mutta taustalle pitää saada henkilöitä jotka eivät päästä tällaisia ”projektiministeri”-juttuja esille.

Ari-Pekka Harju