Postitorvet eivät enää soi?

Mielipide

Kyllä pitää todeta, että jostakin syystä postin kulku on monilla paikkakunnilla, ainakin Joensuun seudulla, heittänyt häränpyllyä jo monta viikkoa. Posteljooni kulkee ilman aikatauluja ja voi käydä, ettei se kulje ollenkaan muinakaan päivinä kuin tiistaina, mikä on postin ”lepopäivä”.

Luojalle kiitos, että on keksitty E-laskut. Kaikki eivät kuitenkaan tuota palvelua voi käyttää. Paperilaskut viipyvät matkalla jopa viikon tai kaksi. Minä olen odotellut paperilaskua jo lähes kaksi viikkoa. Tiedän sen lähetetyksi, mutta matka on pitkä ja kivinen tie eli noin 200 kilometriä.

Ellei paikallinen sanomalehti hoitaisi aamujakelua, olisi turhauttavaa saada taajama-alueelle lehti päiväpostin mukana vasta illalla kuuden jälkeen. Kotitalouksille jaettiin noin kuukausi sitten moniste postin jakelusta, mutta sen sisältö oli täyttä hebreaa.

Kyllä itäsuomalaiset kansanedustajat puolueeseen katsomatta voivat tehdä asialle jotakin ja nopealla aikataululla. Joulukorttien ja -tevehdysten aika on kohta. Eipä ole kiva saada kortti tammikuun lopulla.

Pahalta näyttää! Postitorvet eivät enää soi?

Erkki J. Saari