Pienen Suomen urhea taistelu pandeemien maailmanvalloitusta vastaan

Mielipide

Koronavoimien ylipäällikkö, Suomen Marinski puolustaa urhoollisesti kansaansa kavalaa vainolaista vastaan. Ajoittaisesta hermostuneisuudesta huolimatta rintama on kestänyt. 

Apunaan Marinski Sannalla on kaksi uutteraa ja pontevaa vääpeliä.

Huoltovääpeli Mika varmistaa, että koririntama kestää ja elinkeinoelämä saa kaiken tuen, jotta rattaat pyörivät ja välttämätön varustetuotanto pyörii taukoamatta. Vanhempi vääpeli Matti puolestaan varmistaa, että valtion kassasta löytyy siihen tarvittavat eurot. 

Pienehkönä murheena Marinskilla on etelän kapinajoukot, joita kokoaa kapteeni Janus Freiberg. Näyttää kuitenkin siltä, että Marinskin miekka tämän kytön tukahduttaa. Suuremmaksi murheeksi sen sijaan saattavat osoittautua käpykaartilaiset. Marinskia uhmaten he kieltäytyvät taistelukuntoa ylläpitävistä testeistä ja rokotuksista tartuttaen taisteluhenkeä demoralisoivaa ilmapiiriä.

Näissä joukoissa häärii viidennen kolonnan periaatteita noudattaen ja omia tavoitteitaan ajaen  natsaton Yussuf H´allah – ho. Vastuutaan väistellen hän yllyttää vastarintaan. Hän yritti jopa kaataa laillisen hallituksen keskellä kiivainta pandeemitaistelua.

Isänmaalliset koronajoukot tekevät  voimiaan säästämättä työtä näkymättömän vihollisen nujertamiseksi. He  taistelevat ja tottelevat voimiensa äärirajoille uupuen velvollisuutensa täyttäen.

Tämän sodankäynnin on sujuttava prikulleen pykälien mukaan. Suureksi kysymykseksi näyttää nousevan se, pystytäänkö huhtikuun vaaleissa demokratian toimivuus varmistamaan.Koronan takia ei yhdeltäkään kansalaiselta pidä äänioikeutta viedä. Mestari Yussufin seuraajistakin 86 prosenttia uskoo hallitukseen tässä asiassa.

Viimeistä korttia tässä koronapelissä ei liene vielä katsottu.

Epäilevä Tuomas, Coronary Cansler taisi todeta äskettäin, että vaalien pitäminen huhtikuussa alkaa näyttää liian riskipitoiselta.

Poliitikot  näyttävät kyllä kuuntelevan juristeja ja terveysasiantuntijoita, mutta tekevät oman päänsä mukaan. Jotain parempaa salattua tietoa heillä ilmeisesti on. Onkohan se peräisin Taloustutkimukselta tai Suomen Gallupilta?

Antti Leinikka 

Kaupunginvaltuutettu, kesk