Katri Kulmuni keskustan puheenjohtajaksi

Mielipide

Me allekirjoittaneet pitkään keskustaa eri tehtävissä toimineet naiset, vetoamme puoluekokousedustajiin, että keskustan seuraavaksi puheenjohtajaksi valittaisiin puolueen nykyinen varapuheenjohtaja, elinkeinoministeri Katri Kulmuni.

Keskusta-aatteeseen syvällisesti perehtynyt, laajan kansainvälisen kokemuksen omaava Katri on samalla kertaa tuore ja raikas, pelkäämätön mutta samalla myös juureva ja vakaa keskustalainen valinta. Hänen edustamansa poliittinen linja kokoaa hyvin erilaisia keskustalaisia yhteen.

Katrin johdolla voimme palauttaa suomalaisten luottamuksen keskustaa kohtaan.

Toiminta keskustan varapuheenjohtajana ja monissa muissa kansanliikkeemme luottamustehtävissä sekä useissa muissa kansalaisjärjestöissä on luonut Katrille osaamista, jotka keskustan järjestökoneiston kehittämisessä tarvitaan.

Viime vuodet Katri on kiertänyt laajasti ympäri Suomea Keskustan kentällä osallistuen tai itse järjestäen yli 600 avointa yleisötilaisuutta.

Puheenjohtajana hän olisi ennen kaikkea keskustalaisen kenttäväen puheenjohtaja.

Ensisijainen peruste Katrin valinnalle ei ole hänen sukupuolensa, mutta tiedostamme myös sen, että keskustalla on edelleen ”ukkopuolueen” leimaa.

Nuoremman sukupolven naisen valinta puheenjohtajaksi olisi sellainen rohkea ratkaisu, jota Keskusta tällä hetkellä kaipaa.

Erittäin tärkeää tulevaisuuden kannalta olisi lisäksi saada Keskustan huvennut nuoriso- ja naiskannatus noususuuntaan.

Keskustalainen aate tarjoaa ratkaisuvaihtoehtoja moniin niihin kysymyksiin, joiden äärellä monet ihmiset ja varsinkin nuoret tuntevat ahdistusta näinä päivinä.

Katri osaa sanoittaa perinteisen alkiolaisen aatteen siten, että se puree hyvin myös tämän päivän ihmisiin.

Äänestetään Katri puheenjohtajaksi Kouvolassa!  

Ulla Parviainen

Sari Palmu

Anna Sirkiä

Sirkka-Liisa Anttila

Tytti Isohookana-Asunmaa

Hanna-Leena Mattila

Mirja Vehkaperä

Eeva-Maria Maijala

Paula Sihto

Anna-Liisa Leikkola

Päivi Mononen-Mikkilä

Ei kommentteja

Voit kommentoida kirjauduttuasi palveluun. Tarvitset kirjautumiseen Suomenmaa-tunnuksen