Turun keskusta tukee Annika Saarikkoa keskustan puheenjohtajaksi

Keskusta

Turun keskusta onnittelee ja kiittää Annika Saarikkoa hänen rohkeasta päätöksestään lähteä tavoittelemaan keskustan puheenjohtajuutta. Turun keskusta tukee päätöstä yhdessä rintamassa ja täysin sydämin.

Turun keskusta kehuu tiedotteessaan Annika Saarikkoa valovoimaiseksi esiintyjäksi sekä samaistuttavaksi ja inhimilliseksi poliitikoksi.

– Hän ymmärtää arjen haasteita niin kaupungissa kuin maaseudullakin ja hänellä on ainutlaatuinen kyky puhutella ihmisiä yli puolue- ja näkemysrajojen.

Turun keskusta katsoo, että Annika Saarikon valinta Keskustan puheenjohtajaksi olisi isänmaan ja puolueen kiistaton etu.

– Annika on meille turkulaisille tuttu ja luotettu poliitikko. Meillä on täysi luotto Annikaan sekä hänen kykyynsä johtaa Keskusta uuden nousun uralle. Annikasta Keskusta saisi puheenjohtajan, joka palauttaa suomalaisten luottamuksen politiikkaan ja Keskustaan, toteaa Keskustan Turun kunnallisjärjestön puheenjohtaja Petri Nyström.

Keskustan puoluekokous valitsee uuden puheenjohtajan Oulussa 4.-6.9. Keskustan Turun kunnallisjärjestön toiveena on, että uudeksi puheenjohtajaksi valitaan Annika Saarikko.

Keskustan Turun kunnallisjärjestön hallitus