Noora Juvonen keskustan Helsingin piirin toiminnanjohtajaksi

Helsinki

Helsinkiläinen yhteiskuntatieteiden maisteri Noora Juvonen on valittu Helsingin Keskustan toiminnanjohtajaksi.

Juvonen aloittaa tehtävässä 26. tammikuuta.

Juvonen on aiemmin työskennellyt palvelukehityksen ja elinkeinojen kehittämisen asiantuntijatehtävissä. Lisäksi hän on toiminut Helsingin Keskustan piirihallituksessa ja paikallisyhdistyksessä Lauttasaaressa. Juvonen on ollut pitkään mukana toteuttamassa keskustalaisia vaalikampanjoita.

– Haluan kiittää Keskustan Helsingin piirihallitusta luottamuksesta ja lähden innolla toteuttamaan ja kehittämään piirin toimintaa tiiviissä yhteistyössä jäsenistömme kanssa. Ensimmäinen työtehtäväni on yhdessä johdon kanssa toteuttaa kuntavaalikampanja menestyksekkäästi ja tarjota paras mahdollinen tuki ehdokkaillemme, Juvonen kiteyttää piirin tiedotteessa.

Juvosen mukaan pääkaupungin keskustalaiset luottavat vaaleissa omaan tunnistettavaan linjaansa.

– Helsingin Keskusta haluaa parantaa helsinkiläisten arkea. Puolustamme lähipalveluita. Haluamme huolehtia lasten, perheiden ja ikäihmisten hyvinvoinnista. Kannamme huolta kaikkien oikeudesta viihtyisään asumiseen ja lähiluontoon. Helsingin Keskustan linja on myös yrittäjyyden ja elinkeinojen edistämisen linja. Yksi hyvä esimerkki viimeisimmistä ulostuloistamme on kotihoidon Helsinki-lisän puolustaminen. Työ Helsinki-lisän leikkauksen peruuttamiseksi jatkuu.

Uusi toiminnanjohtaja kannustaa helsinkiläisiä lähtemään rohkeasti keskustan ehdokkaiksi, sillä kaupunginvaltuusto päättää jokaista koskettavista arjen asioista.

Helsingin Keskustan puheenjohtaja Harriet Lonka on iloinen Juvosen valinnasta.

– Noora on juuri oikea henkilö sekä vetämään kuntavaalikampanjaa näinä haastavina aikoina että kehittämään Helsingin Keskustaa tulevaisuuden haasteisiin vastaavana aktiivisena, avoimena ja osallistumiseen innostavana kaupunkitoimijana.