Keskustan Peräpohjolan piiri haluaa Kulmunin puolueen puheenjohtajaksi – ”Suomi tarvitsee vahvan keskustan ja meän Katrin johdolla tämä on mahdollista”

Puheenjohtajakisa

Keskustan Peräpohjolan piiri haluaa elinkeinoministeri Katri Kulmunin puolueen puheenjohtajaksi. Piirihallitus on päättänyt Kulmunin tueksi asettumisestaan.

– Olemme tästä päätöksestä innoissamme ja ylpeitä siitä, että meillä on täältä Lapista oma ehdokas tehtävään, kirjoittavat piirin puheenjohtaja Tanja Joona sekä toiminnanjohtaja Kai Puro.

Keskusta valitsee puolueelle uuden puheenjohtajan syyskuussa ylimääräisessä puoluekokouksessa Kouvolassa.

– Mielestämme Katri Kulmuni on paras vaihtoehto luotsaamaan keskusta uudelle vuosikymmenelle. Suomi tarvitsee vahvan keskustan ja meän Katrin johdolla tämä on mahdollista.

– Kulmunin linjaukset köyhän asiasta ja aluepolitiikasta puhuttelevat meitä täällä Peräpohjolassa toden teolla. Hajautettu yhteiskunta, alueiden oma päätäntävalta ja koko Suomen menestys tarvitsevat puolestapuhujansa.

Keskustan on oltava pääväylä sille, kuinka meille tärkeisiin asioihin voi vaikuttaa, linjaa keskustan Peräpohjolan piiri.

– Keskustan tehtävä on mahdollistaa, että joka ikinen meistä suomalaisista voi vaikuttaa kotiseutunsa ja kotimaansa asioihin. Uskomme, että Katri Kulmuni on henkilö, jonka johdolla näin on tulevaisuudessakin.