Keskustan Kuopion kunnallisjärjestö esittää Antti Kivelää Pohjois-Savon Keskustan puheenjohtajaksi

Pohjois-Savo

Keskustan Kuopion kunnallisjärjestön johtokunta on päättänyt esittää puoluevaltuuston puheenjohtajaa ja Kuopion kaupunginhallituksen puheenjohtajaa Antti Kivelää  Pohjois-Savon Keskustan piirin puheenjohtajaksi.

Piirin syyskokous pidetään perjantaina 8. marraskuuta. Puheenjohtajan paikka jää avoimeksi, kun nykyinen puheenjohtaja Sallamaarit Markkanen ei hae jatkokautta.

– Markkasen ilmoituksen jälkeen minuun on oltu yhteydessä monesta kunnasta ja pyydetty harkitsemaan ehdokkuutta. Puoluevaltuuston puheenjohtajuuskauteni päättyy ensi kesän Vantaan puoluekokoukseen. Olen tuolloin ollut sääntöjen salliman kuuden vuoden jakson puoluevaltuustossa. Koen edelleenkin järjestötyön mieluisena, joten olen käytettävissä Pohjois-Savon piirin johtoon, Kivelä kertoo Kuopion keskustan tiedotteessa.

– Piirin toiminnan kehittäminen, paikallisten teemojen nostaminen ja valtakunnan tason yhteistyö ovat kärjessä. Uskon että kokemuksestani puoluevaltuuston johdossa ja laajasta verkostostani olisi hyötyä Pohjois-Savon keskustalle.

Kunnallisjärjestön puheenjohtaja Anna Hartikainen uskoo Antti Kivelän luotsaavan Pohjois-Savon keskustaa vahvalla järjestökokemuksella hyödyntäen laajoja verkostojaan niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti.

– Hän on koko maakunnan elinvoimaisen tulevaisuuden puolesta puhuja, toimija ja tekijä, Hartikainen sanoo.