Keskustan johtopaikasta kisaava Ilkka Tiainen haastaa muut puoluejohtajat – “Minkä yhden toimen tekisit valtion taseen parantamiseksi budjettiriihessä?“

Keskustan puheenjohtajakisaan osallistuva Ilkka Tiainen haastaa kaikkien muiden puolueiden puheenjohtajat nimeämään yhden toimen, jolla he parantaisivat valtion tasetta budjettiriihessä.

– Suomi on näkemättömän haasteen edessä. Keskusta on yhtenäisyyden puolue. Olemme rakentaneet Suomea viimeiset sata vuotta ja jatkamme Suomen rakentamista yhdessä. Nyt on kaikkien puolueiden aika tarjota parhaat ratkaisut isänmaamme avuksi, Tiainen sanoo tiedotteessa.

Hänen mielestään politiikka ja budjettiriihet ovat keskittynyt liikaa valtion tuloslaskelman kommentoimisen ja ohjaamiseen.

– On aika siirtyä uudelle aikakaudelle ja alkaa vaurastuttamaan taas maatamme ja kansalaisiamme. Tase on se paikka josta vauraus löytyy, hän toteaa.

Tiaisen löytää Twitteristä nimellä Ike Novikoff.

Tiistaina kello 13.30 alkanut haaste päättyy torstaina kello 13.30. Vastaus saa olla perusteluineen 160 merkkiä, meemi tai maksimissaan 60 sekuntia kestävä video. Haasteesta käytetään tunnistetta #tasehaaste.