Karjalan keskustapiiri nimesi lisää aluevaaliehdokkaita – täyteen listaan matkaa vielä 12 nimen verran

Aluevaalit

Keskustan Karjalan piiri tiedottaa nimenneensä 11 ehdokasta lisää tammikuisiin aluevaaleihin. Karjalan Keskustan piirihallitus hyväksyi ehdokkaat keskiviikkona pitämässään kokouksessa.

Uusien ehdokkaiden myötä keskustalla on nyt Etelä-Karjalassa yhteensä 61 ehdokasta.

Uudet ehdokkaat ovat restonomi, opiskelija Sini Jokinen Lappeenrannasta, maanviljelijä Ilpo Kolhonen Taipalsaarelta, vartija Jani Koskinen (sit.) Luumäeltä, ratkaisuasiantuntija Päivi Kosunen Ruokolahdelta, apteekkiproviisori Elina Lankinen Lappeenrannasta, myyntipäällikkö Anni Lifländer Ruokolahdelta, diplomi-insinööri Adenike Oyewo Lappeenrannasta, opiskelija Lassi Oikkonen Lappeenrannasta, sosiaalityöntekijä, sosionomi YAMK Taina Paananen Ruokolahdelta ja opettaja Pirkko Tillikainen (sit.) Lappeenrannasta.

Yksi keskustan nimeämä ehdokas ei halunnut tuoda nimeään vielä julki.

Keskustan Karjalan piiri kertoo, että ehdokasasettelu jatkuu vielä. Täysi ehdokaslista Etelä-Karjalan aluevaaleissa on 73 ehdokasta. Lopulliset ehdokaslistat täytyy jättää 14. joulukuuta mennessä.

– Listallamme on vielä muutama vapaa ehdokaspaikka avoinna. Eritoten kiinnitämme ehdokasasettelussamme huomiota vielä Luumäkeen ja Lappeenrantaan. On ollut hauska huomata, että ehdolle on lähdössä täysin uusia henkilöitä kokeneempien seuraksi, piirin puheenjohtaja Jouni Kemppi sanoo tiedotteella.