Mikko Kärnä.
jari laukkanen
Mikko Kärnä.
jari laukkanen
Mikko Kärnä.
jari laukkanen
Muokattu
A-
A+
Keskusta Kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk.) vaatii viranomaisia tehostamaan ravintoloiden lihan alkuperämaan ilmoittamiseen liittyvää valvontaa.
Kärnän mukaan määräyksiä rikkoville ravintoloille täytyisi tarvittaessa antaa uhkasakkoja.
Toukokuussa voimaan astuneen asetuksen mukaisdesti ravintoloiden on ilmoitettava käyttämänsä lihan alkuperä.
– Asetus on ollut voimassa toukokuusta, joten aikaa on kyllä ravintoloille annettu. Jokaisen asiakkaan kannattaa myös kysyä, miksi alkuperää ei ilmoiteta jos sattuu tällaisessa ravintolassa asioimaan. Suomalaisen ruuan puolella kannattaa aina olla, Kärnä kirjoittaa tiedotteessaan.
Kärnän huomion mukaan suomalaisen lihan käytöstä ilmoitetaan varsin hyvin, mutta ulkomaisen lihan ilmoittamisessa on sen sijaan ongelmia.
– Sen toki ymmärtää, sillä kukaan ei halua syödä kloorilla pestyä broileria tai antibiooteilla kyllästettyä nautaa, jonka laitumet on raivattu sademetsiin. Ravintoloiden tulee kuitenkin noudattaa lakia, hän pamauttaa.
Mikko Kärnä.
jari laukkanen
Lähetämme tuoreimmat uutiset sähköpostiisi viidesti viikossa
KeskustaNyt
Suomenmaa
Luetuimmat
Toimitus suosittelee
Näkökulmat
PÄÄKIRJOITUKSET
PUHEENVUOROT
BLOGIT
Asiakaspalvelu 044 7778 710 (ark. 9-13)
asiakaspalvelu(at)suomenmaa.fi
Oulun toimitus
PL 52, Lekatie 4, Oulu
puh +358 50 5369 954
Helsingin toimitus
Apollonkatu 11 A Helsinki
puh +358 45 6307 072
etunimi.sukunimi(at)suomenmaa.fi
uutiset(at)suomenmaa.fi
Mediakortti
ilmoitukset(at)suomenmaa.fi
Järjestöpalstan ilmoitukset Keskustan piiritoimistojen kautta.
ISSN 2343-2969
POWERED BY ANYGRAAF
Mikko Kärnä.
jari laukkanen
Mikko Kärnä.
jari laukkanen
Mikko Kärnä.
jari laukkanen
Muokattu
A-
A+
Keskusta Kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk.) vaatii viranomaisia tehostamaan ravintoloiden lihan alkuperämaan ilmoittamiseen liittyvää valvontaa.
Kärnän mukaan määräyksiä rikkoville ravintoloille täytyisi tarvittaessa antaa uhkasakkoja.
Toukokuussa voimaan astuneen asetuksen mukaisdesti ravintoloiden on ilmoitettava käyttämänsä lihan alkuperä.
– Asetus on ollut voimassa toukokuusta, joten aikaa on kyllä ravintoloille annettu. Jokaisen asiakkaan kannattaa myös kysyä, miksi alkuperää ei ilmoiteta jos sattuu tällaisessa ravintolassa asioimaan. Suomalaisen ruuan puolella kannattaa aina olla, Kärnä kirjoittaa tiedotteessaan.
Kärnän huomion mukaan suomalaisen lihan käytöstä ilmoitetaan varsin hyvin, mutta ulkomaisen lihan ilmoittamisessa on sen sijaan ongelmia.
– Sen toki ymmärtää, sillä kukaan ei halua syödä kloorilla pestyä broileria tai antibiooteilla kyllästettyä nautaa, jonka laitumet on raivattu sademetsiin. Ravintoloiden tulee kuitenkin noudattaa lakia, hän pamauttaa.
Mikko Kärnä.
jari laukkanen
Lähetämme tuoreimmat uutiset sähköpostiisi viidesti viikossa
Suomenmaa
Toimitus suosittelee
KeskustaNyt
Näkökulmat
PÄÄKIRJOITUKSET
PUHEENVUOROT
BLOGIT
LISÄÄ AIHEESTA
Suomenmaa
Mielipide
Ulkomaat
Asiakaspalvelu 044 7778 710 (ark. 9-13)
asiakaspalvelu(at)suomenmaa.fi
Oulun toimitus
PL 52, Lekatie 4, Oulu
puh +358 50 5369 954
Helsingin toimitus
Apollonkatu 11 A Helsinki
puh +358 45 6307 072
etunimi.sukunimi(at)suomenmaa.fi
uutiset(at)suomenmaa.fi
Mediakortti
ilmoitukset(at)suomenmaa.fi
Järjestöpalstan ilmoitukset Keskustan piiritoimistojen kautta.
ISSN 2343-2969
© Suomenmaa- Rekisteriseloste
POWERED BY ANYGRAAF
Mikko Kärnä.
jari laukkanen
Mikko Kärnä.
jari laukkanen
Mikko Kärnä.
jari laukkanen
Muokattu
A-
A+
Keskusta Kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk.) vaatii viranomaisia tehostamaan ravintoloiden lihan alkuperämaan ilmoittamiseen liittyvää valvontaa.
Kärnän mukaan määräyksiä rikkoville ravintoloille täytyisi tarvittaessa antaa uhkasakkoja.
Toukokuussa voimaan astuneen asetuksen mukaisdesti ravintoloiden on ilmoitettava käyttämänsä lihan alkuperä.
– Asetus on ollut voimassa toukokuusta, joten aikaa on kyllä ravintoloille annettu. Jokaisen asiakkaan kannattaa myös kysyä, miksi alkuperää ei ilmoiteta jos sattuu tällaisessa ravintolassa asioimaan. Suomalaisen ruuan puolella kannattaa aina olla, Kärnä kirjoittaa tiedotteessaan.
Kärnän huomion mukaan suomalaisen lihan käytöstä ilmoitetaan varsin hyvin, mutta ulkomaisen lihan ilmoittamisessa on sen sijaan ongelmia.
– Sen toki ymmärtää, sillä kukaan ei halua syödä kloorilla pestyä broileria tai antibiooteilla kyllästettyä nautaa, jonka laitumet on raivattu sademetsiin. Ravintoloiden tulee kuitenkin noudattaa lakia, hän pamauttaa.
Mikko Kärnä.
jari laukkanen
Lähetämme tuoreimmat uutiset sähköpostiisi viidesti viikossa
Suomenmaa
Toimitus suosittelee
KeskustaNyt
Näkökulmat
PÄÄKIRJOITUKSET
PUHEENVUOROT
BLOGIT
LISÄÄ AIHEESTA
Suomenmaa
Mielipide
Ulkomaat
Asiakaspalvelu 044 7778 710 (ark. 9-13)
asiakaspalvelu(at)suomenmaa.fi
Oulun toimitus
PL 52, Lekatie 4, Oulu
puh +358 50 5369 954
Helsingin toimitus
Apollonkatu 11 A Helsinki
puh +358 45 6307 072
etunimi.sukunimi(at)suomenmaa.fi
uutiset(at)suomenmaa.fi
Mediakortti
ilmoitukset(at)suomenmaa.fi
Järjestöpalstan ilmoitukset Keskustan piiritoimistojen kautta.
ISSN 2343-2969
© Suomenmaa- Rekisteriseloste
POWERED BY ANYGRAAF